ESTON ŞEHİR KORU’NUN BAHÇE KATI BULUNAN KONUTLARINDA YENİ BİR YAŞAM ŞEKİLLENİYOR!

    editör / 15 Şubat 2018 / Gayrimenkul, Genel, Yaşam

    Herkes yaşadığı her anı kaliteye çevirmek, mutlu yaşam alanları yaratarak yaşamdan keyif almak ister. Bunları gerçekleştirebilmek için bazı alanlarda değişiklikler yapmak gerekir. Bu değişikliklerin en başında, konutlar yer alabilir. Huzurlu bir yaşama adım atmak, doğayla iç içe olan Eston Şehir Koru projesiyle artık mümkün. Özellikle Koru Konaklar, genişliğinin yanısıra doğayı evinin yakınında hissetmek isteyenler için projenin ilk tercih edilenlerinden biri.

    Geniş yaşam alanları, bahçe veya teras katlarının olması gibi ayrıcalıklarıyla Koru Konaklar, bahçe katlarıyla doğanın kokusunu evinize taşımak iyi bir ilk adım olabilir. Gittikçe kalabalıklaşan şehir yaşamında betonarme binaların arasında yaşarken özlem duyulan yeşil, Eston Şehir Koru projesinde oldukça mevcut. Bahçe katları bulunan konutlar ile huzurlu bir yaşama sahip olmak artık çok kolay. Peki neden bahçe katları bulunan konutları tercih etmelisiniz?

    Stressiz Bir Yaşamın Anahtarı Bahçe Katlar

    Şehrin keşmekeşi, gürültüsü, trafiği derken neredeyse günün çoğu zamanında strese maruz kalıyoruz. Kalabalık apartmanlarda sokak gürültülerini dinleyerek yorgunluğumuzu atmak, kafamızı boşaltmak pek de kolay olmuyor. Ama Eston Şehir Koru’nun gözdesi Koru Konaklar’da sakin bir yaşam sürdürmek mümkün. Akşam eve geldiğinizde kendinizi bahçenizde doğanın huzuruna bırakabilir, günün stresini atabilirsiniz. Bahçe işlerini kendinize hobi edinebilir, rengârenk çiçeklerinizi ekerken günün tüm stresinden arınabilirsiniz.

    Aile İle Yapılabilecek Sağlıklı Aktiviteler İçin Bahçenizi Tercih Edin

    Alışveriş merkezlerinde zaman geçirerek doğadan daha da uzaklaşmak zorunda kalan çocuklarınız ve sizin için, doğaya dönüşün en huzurlu yolu olan Koru Konaklar’ı geliştirdik. Size özel olan bahçenizde ailenizle keyifli piknikler yapabilir, çocuklarınızla özgürce top oynayabilir, doğayla yeniden iletişim kurabilirsiniz. Toprakla temas etmek, stresi vücuttan alarak rahatlamanıza ve enerjinizin dengeli kalmasına yardımcı olur.

    Bol Oksijenli Yaşam Alanları

    Şehir yaşamında oldukça az rastlanan ağaçlar, Koru Konaklar ile tekrar yaşam alanlarınıza dahil oluyor. Böylelikle daha çok oksijenli alanlarda, sağlıklı bir hayat mümkün kılınıyor. Artık nefes almak için ormana gitmenize gerek yok! Bahçe kapınızı açtığınız anda evinize dolan oksijeni ilk nefesinizde hissedeceksiniz.

    Sosyal Etkinliklerin İlk Adresi Bahçeniz

    Sizin gibi rahat bir nefes almak isteyen misafirleriniz için düzenlediğiniz programlarınızı geniş ve ferah evinizin bahçesinde gerçekleştirebilir, keyifli anılar biriktirebilirsiniz.

    Koru Konaklar’a ister %5 peşin, ister 50 ay senetle sahip olabilir, doğayla iç içe sakin bir yaşama Eston Şehir Koru ile adım atabilirsiniz. Koru’lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!