ÇOCUKLU AİLELER İÇİN ESTON ŞEHİR KORU’YA YAKIN YERLERDE YAPILABİLECEK EĞLENCELİ AKTİVİTELER

    editör / 18 Aralık 2017 / Genel, Mimari, Yaşam

    Çocuklu ailelerin beraber yapabilecekleri eğlenceli aktiviteler, aile bağlarını güçlendirmenin yanı sıra çocukların sosyalleşmesine de yardımcı olmaktadır. Eston Şehir Koru, ayrıcalıklı konumuyla ve yakınında bulunan çeşitli aktivite alanlarıyla, çocuklu ailelerin sosyal yaşamlarına katkı sağlamaya aday. Şehrin trafiğinde harcanacak vaktin yerine; şehrin içinde, kalabalıktan uzak olan Eston Şehir Koru’yu tercih edenler için eğlenceli vakit geçirmek ve Eston Şehir Koru’nun oldukça yakınında bulunan yerler sayesinde zamandan tasarruf etmek mümkün.

    Eston Şehir Koru’ya Yakın Yerlerde Yapılabilecek Eğlenceli Aktivitelerden Bazıları:

    1) Akbatı AVM ve Yaşam Merkezi’nde; ‘’Macera Adası’’ etkinliğinde ‘’Gökyüzü Sineması’’ ile gökyüzündeki gezegenleri keşfederken, ‘’Macera Köprüsü’’ ile çocuğunuz adrenalin duygusuyla heyecan dolu anlar geçirebilir. Üstelik çocukların doğum günlerini eğlenceli aktivitelerle kutlama imkanı sunan Macera Adası, çocuğunuz yeni bir yaş alırken farklı organizasyonlarıyla unutulmaz doğum günlerine imzasını atmaya aday.

    2) Akbatı AVM ve Yaşam Merkezi’nde Lazer Arena heyecanına ortak olabilirsiniz! Yetişkinlerin de dahil olabildiği, özel dekorları ve ışıkları eşliğinde strateji üreterek oynanan bir oyun olan Lazer Arena, hem sizin için hem çocuklarınız için eğlenceli bir aktivite olabilir. Oyuna dahil olarak, çocuğunuzun strateji geliştirmesine yardımcı olup zeka gelişimine destek olabilirsiniz ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

    3) Akbatı AVM ve Yaşam Merkezi’nde Imaginarium mağazasında ailecek yeni oyuncakları keşfedebilir, çocukluğunuzu hatırlatacak oyuncakların keyfine doyasıya varabilirsiniz. Türkiye’nin en sevilen oyuncak mağazası Imaginarium, Eston Şehir Koru’ya kısa bir mesafede bulunan Akbatı AVM’nin 1.Katında sizi bekliyor!

    4) Kendi hikayelerinin kahramanları olabilecekleri veya bir günlüğüne başarılı bir şef olma duygusunu hissedebilecekleri bir keşif alanı olan Discovery Museum, çocuklarınıza yaratıcılık kazandırma amacıyla Prestige Mall AVM’de misafirlerini bekliyor! Çocuğunuzun içindeki yaratıcılığı benimseyeceği aktivitelerin yanı sıra Discovery Museum’da yetişkinler de keşif heyecanını yaşıyor!

    5) Mall of İstanbul’da lunapark ateşi yükseliyor! AVM’nin içinde bulunan MoiPark ile ailecek eğlencenin tadına doyamayacaksınız. Eğlenceyi farklı opsiyonlarda çeşitlendiren Moipark’ta hızlı trenden dönme dolaba kadar farklı araçlar bulunmakta.

    6) Mall of İstanbul’da bulunan Bowling alanı ile ailecek keyifli vakit geçirmek mümkün. Uzun yıllardır eğlence için en çok tercih edilen aktivitelerden biri olan Bowling, kalabalık arkadaş grupları veya kalabalık aileler için vazgeçilmez bir etkinlik. Eston Şehir Koru’nun oldukça yakınında yer alan Mall Of İstanbul AVM’nin içinde bulunan Bowling Merkezi, boş zamanlarınızı renklendirmeye hazır.

    7) Yaz aylarının vazgeçilmezi su kaydırakları için Eston Şehir Koru’ya çok yakın olan Aqua Club Dolphin’e gelebilir, Yaz sıcağını eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Birbirinden farklı su kaydırakları, dalga havuzu ve farklı yüzme havuzlarıyla Aqua Clup Dolphin, Yaz mevsimlerinin vazgeçilmezi!