Çalışanlar İçin Planlayıcı Uygulamaları

    editör / 17 Ocak 2022 / Yaşam

    Çok çalışmak ve verimli çalışmak aslında birbirinden oldukça farklı şeyler. Planlı ve programlı çalışıyor olmanın, iş verimliliği üzerindeki pozitif etkileri ise saymakla bitmez. Şirketlerin verimlilik artırma çalışmaları için büyük önem taşıyan görev ve planlama uygulamaları, çalışanlar arasında koordinasyon sağlama fonksiyonları sayesinde daha çok tercih ediliyor. Her şirketin kullanması gereken en fonksiyonel planlama uygulamalarını sizin için derledik. İşte çalışanlar için en verimli planlayıcı uygulamaları.

    Todoist

    Çeşitli uygulamalarla entegre olabilen bu yazılım, iyi organize edilmiş bir yönetim sisteminin gereksinimlerini karşılar. Alt görevler, alt projeler, yinelenen görevler, uyarılar ve daha fazlası gibi özellikleri içinde barındıran bu uygulama, görevlerinizi düzenlemenize ve yönetmenize yardımcı olur. Aynı zamanda iş arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan, kullanımı kolay bir yapılacaklar listesi uygulamasıdır.

    Trello

    Çalışanların ve ekiplerin işbirliği yapmasına ve projeleri yönetmesine yardımcı olan en iyi planlayıcı uygulamalarından biridir. Özelleştirilmiş iş akışı ve stratejik işbirliği için alan sağlayan bu platform ile görevler atayabilir, atanan görevleri takip edebilir, kontrol listelerini değiştirebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

    Slack

    Slack, ekipler için tasarlanmış bir mesajlaşma platformudur ve uzak çalışanlar için ideal bir iletişim aracıdır. Slack anlık mesajlaşma özelliğinin yanı sıra, ekip üyelerinin gerektiğinde katılabilecekleri ve ayrılabilecekleri kanallar halinde düzenlenmiştir, böylece kimse kendileriyle ilgili olmayan mesajlar veya bildirimler almaz.

    GoogleKeep

    Metinlerden fotoğraflara, Google Keep her şeyi not almayı kolaylaştırıyor. Hareket halindeyken bile sesli not alabilirsiniz, çünkü uygulama sesinizi otomatik olarak yazıya dönüştürür. Dijital yapışkan notlar olarak düzenlenen bu uygulama sayesinde, her nota daha kolay görsel tanımlayabilmek için farklı bir renk seçebiliyorsunuz. Her nota ayrı ayrı hatırlatıcılar ekleyebilir ve hatırlamak istediğiniz tarih, saat ve yer gibi bilgileri de ekleyebilirsiniz.

    Evernote

    Mobil ve web arasındaki senkronu sağlamanın en kolay yoludur Evernote. Proje oluşturabilir, verilerinizi kolayca ekleyebilir ve dilediğiniz zaman, dilediğiniz bilgiye hızlıca ulaşabilirsiniz. Evernote’un hatırlatıcıları sayesinde “zaman yönetimi” sorunu yaşayanlar için oldukça fayda saylıyor. Zenkit gibi uygulamalara kolayca entegre edilebilen Evernote, web tarayıcınızla da uyumlu bir şekilde çalışarak istediğiniz bilgileri tek tıkla kaydedebilmenize olanak tanıyor.