TAYLAN KÜMELİ İLE YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR ETKİNLİĞİ’NE DAVETLİSİNİZ!

    editör / 3 Ocak 2018 / Genel, Yaşam

    Doğayla iç içe sakin bir yaşamı düşleyenlerin adresi Eston Şehir Koru’da; ünlü diyetisyen Taylan Kümeli’nin değerli katılımıyla gerçekleşecek olan ‘’Yeni Yılda Yeni Başlangıçlar’’ Etkinliği’miz 7 Ocak Pazar günü Satış Ofimizde gerçekleşecek.

    Taylan Kümeli’nin bizlerle paylaşacağı değerli bilgiler ile yeni başlangıçlar yapmak, sağlıklı adımlar atabilmek için planlanan etkinliğimizin öncelikli amacı; yeni bir yıla başlarken daha sağlıklı bir yaşama sahip olmak için yapabileceklerimizden bahsetmek, beslenme ve doğa ilişkisini yakından incelemek, doğanın insan hayatındaki önemini tartışmak…

    Peki Taylan Kümeli Kimdir?

    Uluslararası bir çok platformda “beslenme ” ile ilgili konferanslarda görev alan ve ülkemizde NTV, TV8, ATV, Türkmax gibi kanallarda muhtelif zamanlarda süreli yayınlar yapan Taylan Kümeli; 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden derece ile mezun oldu. 1986-1988 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde “Gıda Katkı Maddelerinin İnsan Sağlığına Etkileri Üzerine” konulu teziyle yüksek lisans programını tamamladı.
    Alanına özgü 5 tane kitabı bulunan ünlü diyetisyen Taylan Kümeli; klinik çalışmalarında zayıflatma, diabet, kalp damar hastalıkları, kanser, sindirim sistemi hastalıkları, bebek, çocuk, erişkin, hamile, emzikli, menopozlu, P.O.S. beslenmesinde beslenme danışmanlığı yapmaktadır.
    Birçok ünlü ismin zayıflamasına ve sağlıklı yaşamı benimsemesine yardımcı olan Taylan Kümeli, sizlere de yardımcı olabilmek için Eston Şehir Koru’ya geliyor.

    Etkinlik Hakkında Detaylar

    Etkinliğimiz ücretsizdir ve tüm Bahçeşehir halkı davetlimizdir!

    7 0cak 2018 Pazar günü 13:00 – 17:00 saatleri arasında Eston Şehir Koru Tanıtım Ofisi’nde gerçekleşecek olan “Yeni Yılda Yeni Başlangıçlar Etkinliği’mize, Taylan Kümeli’nin bizlerle paylaşacağı değerli bilgiler sayesinde yeni başlangıçlar yapmayı arzu eden herkesi bekliyoruz.

    Tanıtım Ofisi: Eston İnşaat Yatırım A.Ş. Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sok. No: 37/1 Eston Şehir A Blok 34538 Başakşehir-İstanbul
    LCV: 444 86 16

    Kroki için tıklayınız!