SERDAR KILIÇ PROJENİN YÜZÜ OLDU!

    editör / 24 Aralık 2017 / Genel

    ‘’Doğadaki İnsan’’ belgeselinin sunucusu Serdar Kılıç, Eston Şehir Koru projesinin lansmanına katıldı.

    Çok az reklam teklifini kabul eden Serdar Kılıç, Eston Şehir Koru’nun reklam yüzü oldu. Proje hakkındaki düşüncelerini Eston Şehir Koru projesinin lansmanında dile getirdi. Serdar Kılıç, ilk günden beri tabiatla temas eden insanın bedeninin, aklının ve ruhunun daha güzel çalıştığını anlatmaya gayret ettiğini vurguladı.

    Serdar Kılıç Eston Şehir Koru Projesinin Reklam Yüzü Olmayı Neden Kabul Etti?

    Artık şehir yaşamında insanların doğayla buluşmasının, özüne dönmesinin mümkün olmadığını belirten Serdar Kılıç, Eston Şehir Koru projesinin yeşil alanlara zarar vermeden yaşam alanlarının yeşillendirilmesi fikri sayesinde reklam yüzü olmayı kabul ettiğini açıkladı. Kırsaldaki mutlu yaşantıyı birebir kurmanın mümkün olmadığını ama Eston Şehir Koru projesiyle insan ve doğa arasındaki kopuk bağın yeniden onarabileceğini düşünen Serdar Kılıç, bu fikrin projeye evet demesini büyük oranda etkilediğini belirtti. Tabiatla bağı olan, doğayla güzel ilişkilendirilen ‘’Koru’’ sisteminin aklına yattığını açıkladı.

    Reklamdan Elde Ettiği Geliri 150 Çocuğun Eğitimi İçin Harcayacak

    Reklamdan elde edeceği geliri tamamen kendisinin seçececeği, kırsalda yaşayan, okuması için anne babasının gayret ettiği, gayretli olduğunu gözlemlediği çocuklara bağışlayacağını dile getiren Serdar Kılıç, seçeceği 150 çocuğun eğitimine destek olmayı planlıyor. Seçeceği her çoçuğa, doğa ve insan arasındaki ilişkiyi anlatarak kendi fikirlerini yaymayı hedefliyor.