KANAL İSTANBUL PROJESİ BAHÇEŞEHİR’İN YATIRIM DEĞERİNİ ARTTIRACAK

    editör / 24 Ocak 2018 / Genel

    Son günlerde gündemden düşmeyen, İstanbul için oldukça önemli olan Kanal İstanbul projesinin temelleri geçtiğimiz günlerde atıldı. Peki nedir bu Kanal İstanbul Projesi?

    Kanal İstanbul; İstanbul boğazındaki gemi trafiğini hafifletmek amacıyla oluşturulan, Marmara ile Karadeniz bölgelerini birleştirecek bir su yolu projesidir. Eston Şehir Koru projesine yakınlığıyla bilinen Küçükçekmece – Sazlıdere – Durusu ilçelerini kapsayan proje, yapım aşamasında olan 3.Havalimanı’nın hemen yakınında bulunuyor. Projenin öncelikli amaçları arasında ticaretin güçlendirilmesi de gözlere çarpıyor. Proje tamamlandığında, 30 milyonu aşkın nüfusuyla yeni bir kent yaşamı ile yeni ticaret alanlarının oluşturulacağı, nüfus dağılımının Kanal İstanbul ile beraber büyük oranda değişeceği, bölgenin canlanacağı kesinleşti.

    Bahçeşehir’in Yatırım Değeri Kanal İstanbul İle Artacak

    Kanal İstanbul’un çevresinde bulunan altın değerindeki alanlar yatırımcıların gözdesi olmaya başladı. Proje ile beraber bölgenin canlanması, yeni ticaret ve yaşam alanları kurulması ve 3.Havalimanı’na olan yakınlığı Bahçeşehir’in yatırım değerini daha da arttıracak. Eston Şehir Koru projesi’nin Kanal İstanbul’a olan yakınlığı ve bölgenin önümüzdeki sürelerde canlanması, yatırım açısından projenin değerini arttırıyor.

    Eston Şehir Koru’da Yatırım Yapmanın Önemi

    Mevcut diğer projelerin aksine Eston Şehir Koru, betonlaşmayı reddederek doğa ile insan arasındaki kopmuş bağı onarmak için tasarlandı. Doğanın yaşam fışkıran renklerinin projenin her metrekaresine yansıtıldığı proje ile geleceğinizi garanti altına almanız mümkün. Eston Şehir Koru’da yatırım yaparak, doğayla iç içe sakin bir yaşama adım atabilir, gelecek nesillerinize doğayla iç içe bir yaşam bırakabilirsiniz.