DOĞAYLA İÇ İÇE EĞİTİMİN MERKEZİNDE OLUN!

    editör / 18 Aralık 2017 / Genel, Yaşam

    Eğitim, bireylerin hayatlarına oldukça etki eden faktörlerden biridir. Ebeveynler, çocuklarının eğitimlerini nerede alacaklarına karar verirlerken geniş kapsamlı araştırmalar yaparlar. Eston Şehir Koru’da Koru’lu bir düzene geçmek isteyen çocuklu aileler için hazırlanmış olan bu yazıda, Bahçeşehir’e yakın olan okullar hakkında bilgiler bulunmaktadır. Türkiye’de oldukça bilinen, alanında başarı elde etmiş en iyi okulların bulunduğu listede, anaokulundan liseye kadar eğitim veren kurumlar mevcut.

    Bilfen Koleji

    Bilgiye ulaşmayı ve kullanmayı bilen, akademik olarak tam donanımlı, okuma becerisi gelişmiş, iki yabancı dili de çok iyi kullanabilen, spor yapmanın gelecekteki sağlıklı yaşamın garantisi olduğuna inanan çok yönlü bireyler yetiştirmeyi hedef almış Bilfen Koleji, Eston Şehir Koru’nun hemen yanıbaşında. Bilfen’in anaokulu kampüsü de yine Bahçeşehir’de hizmet veriyor. Okul hayatına yeni başlayan miniklerin ikinci yuvası olan Bilfen’i gözden geçirmenin tam zamanı!

    Doğa Koleji

    Sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer katan, eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçiren Doğa Koleji, Eston Şehir Koru’ya yakınlığıyla çocuğunuzun eğitimi için iyi bir adres olabilir. Ayrıca yine Eston Şehir Koru’ya en yakın Bayrampaşa ve Cevizlibağ kampüslerinde, anaokulundan liseye kadar eğitim veriliyor.

    FMV Işık Okulları

    Özgür düşünen, yaratıcı, girişimci, ulusal değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda bir dünya vatandaşı olabilecek bilgi ve kültür birikimine sahip, dürüst, duyarlı, saygılı, çalışkan olmayı her türlü önceliği gören bireyler yetiştirmeyi hedef edinen Işık Okulları, geleceğin başarısını yeni nesillere entegre ediyor. Eston Şehir Koru’nun yakın çevresinde bulunan Ispartakule ve Ayazağa kampüslerinde, anaokulundan liseye kadar eğitim fırsatları mümkün.

    Bahçeşehir Koleji

    “Kaliteli eğitimi, daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veren ve bünyesindeki Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizdeki fen eğitimine yön veren Bahçeşehir Koleji, sahip olduğu nitelikli bakış açıları ile adından oldukça söz ettiriyor. Halkalı ve Beylikdüzü bölgelerinde anaokulu, ortaokul ve bir de lisesi bulunan Bahçeşehir Koleji’nin kalitesini göz önünde bulundurabilirsiniz.

    MEF Okulları

    Bireysel davranışlarını olgunlaştıran, küresel düşünen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni yüksek, konuları ve olayları araştıran, irdeleyen, kararlarının sorumluluğunu taşıyan bireyler yetiştirmek için canla başla çalışan MEF okulları, Eston Şehir Koru’ya yakınlığı ile iyi bir tercih olmaya aday. Mef’in ilkokul eğitimi verilen kampüsü Bahçeşehir’de.