ESTON ŞEHİR KORU’DA HANGİ EVİ SEÇMELİYİM?

    editör / 18 Aralık 2017 / Bahçeşehir Yatırım, Gayrimenkul, Genel

    Yeni bir hayata başlama kararı aldıktan sonraki tatlı heyecanın sebeplerinden biri olan konut seçme kararsızlığı, bireylerin kafasında soru işaretleri yaratıyor. Konutun özellikleri, konumu, uyumluluğu derken konut seçmek için harekete geçmek gittikçe zor bir hale dönüşüyor. Eston Şehir Koru ailesi olarak bu kararsızlığa çözüm getirebilmek adına bu kılavuzu yarattık! Her ihtiyaca göre çeşitli şekillerde dizayn edilmiş, her ailenin kendine göre uygun evi bulabileceği Eston Şehir Koru’daki evleri daha yakından tanımanız için yarattığımız Konut Kılavuzu, ev seçerken size pusula olabilmeyi amaçlıyor!

    Koru Villalar

    Büyük ve geniş olmasıyla ve fazla oda sayısıyla Koru Villalar, kalabalık ailelerin ilk tercihi! Eston Şehir Koru’daki en güzel manzarayı evinize taşıyan Koru Villalar, 5,5+2 oda seçenekleri ve dublex olması özelliğiyle vadinin yüksek konumlarında yer alıyor. Kendine ait bahçesiyle doğanın renklerini yeniden keşfedeceğiniz Koru Villalar’ın geniş bahçesine dilerseniz havuz yaptırabilir, yaz mevsimlerini en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

    Koru Katlı Villalar

    Kendi içlerinde Garden Dublex, Sky Dublex ve Simplex olarak gruplanan Koru Katlı Villalar, farklı seçenekleriyle çeşitli segmentlere hitap etmesinin yanı sıra, doğayı her nefesinizde hissedebileceğiniz bir konumda bulunuyor.

    Garden Dublex

    4+1 konut tipleriyle Garden Dublex Villalar, doyasıya tadını çıkarabileceğiniz bahçeleri ile Eston Şehir Koru’da sizleri bekliyor. Garden Dublex Villalar’ı tercih etmeniz için bir çok farklı özellik bulunuyor. Geniş salonları, mutfakları, kapanabilir terasları, ferah odaları, işlik ve yardımcı odaları olması gibi özellikleri ile Garden Dublex Villalar, konforlu bir hayatın öncüsü olmaya aday.

    Sky Dublex

    Az katlı yapılaşmanın bir ürünü olan Sky Dublex Villalar sayesinde, sevdiklerinizle başbaşa vakit geçirmenin tadını çıkarmak, Sky Dublex’in geniş bahçesi ile artık çok kolay. Tabiatın her haline şahit olabileceğiniz ayrıcalıklı konumuyla Sky Dublex Villalar, 4+1 konut özelliğiyle sahiplerini bekliyor.

    Simplex Villalar

    Tek katlı olması özelliğiyle ve geniş bahçe olanağıyla daha minimal bir yaşamı tercih edenler için tasarlanan Simplex Villalar, Eston Şehir Koru’nun gözdesi! 4+1 daire seçeneğiyle sıcak ve minimal bir yuva kurmak isteyenler için Simplex Villalar, uygun fiyatlarla Eston Şehir Koru’da.

    Koru Konaklar

    Koru Konaklar, eski konaklardan esinlenilerek tasarlanmasının yanı sıra aktivite alanlarına olan yakınlığıyla Koru’nun gözdesi! Koru Konaklar sayesinde sosyal bir yaşamın kapılarını aralayabilir, eski mahalle yaşamının rahatlığını tekrar yaşayabilirsiniz. Bahçe katlarıyla toprağın kokusunu hissedebilir, üst katlarda ise Koru manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. 5 katlı Koru Konaklar; çalışma odası, 4 oda ve geniş bir salon ile mutfaktan oluşuyor. Konut tipleri 4+1 bahçe kat ve 4+1 üst kat olarak çeşitlilik gösteren Koru Konaklar’a göz atmanın tam zamanı!

    Koru Evler

    Az katlı apartman yaşamı sunması ve geniş balkon ayrıcalığı ile Koru Evler, mahalle yaşamını ve komşulukları özleyenler için tasarlandı. Doğanın ferahlık veren renklerini evinize getiren geniş balkonlarını dilediğiniz gibi değerlendirebilir, apartman yaşamına adım atarak kalıcı komşuluk ilişkileri kurabilirsiniz.

    Teras düşkünleri için en üst katlarında geniş teras ayrıcalığıyla Penthouse daireleri bulunan, toprağın kokusundan vazgeçemeyenler içinse bahçe katlarıyla fark yaratan 7 ve 8 katlı Koru Evler’de; 2+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleriyle ihtiyacınıza uygun olan daireyi bulabilir, Eston Şehir Koru’nun yeşil manzarasıyla huzuru evinizin her alanında hissedebilirsiniz.

    Koru Meydan Evler

    5 ve 6 katlı mimarisiyle Koru Evler’e nazaran daha sakin bir yaşamı benimseyenler için yaratılan Koru Meydan Evler, bahçe katlarıyla doğayı evinize taşırken, üst katlarıyla sakin ve sessiz bir yaşamı mümkün kılıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Koru Meydan Evler, konforlu ve sakin bir hayat yaşamak isteyenlerin ilk adreslerinden biri. Koru’nun sosyal alanlarının bulunduğu meydana çok yakın olan bu evler, daha sosyal bir yaşamı arzu edenlerin ilk adresi olmaya hazırlanıyor.

    Her ihtiyaca uygun olarak çeşitlendirilen Eston Şehir Koru evlerinden birini seçmek için tanıtım ofislerimizden daha detaylı bilgi alabilir, kafanızdaki soru işaretlerini tamamen yok edebilirsiniz.