ESTON ŞEHİR KORU’DA BULUNAN GENİŞ VE TEK KATLI KORU KONAKLAR’DA YAŞAMAK İÇİN 5 NEDEN

    editör / 20 Şubat 2018 / Bahçeşehir Yatırım, Gayrimenkul, Yaşam

    Gittikçe yaygınlaşan betonarme binalardaki apartman yaşamı,her geçen gün daha da zorlu bir hal alıyor. Daha çok insan barındırabilmek amacıyla metrekareleri düşürülen apartman dairelerindeki yaşam, insanları çeşitli sebeplerden dolayı strese sokuyor.

    Geniş ve tek katlı yaşam alanlarıyla huzurlu ve konforlu bir hayatın öncüsü olmaya aday olan Koru Konaklar, Eston Şehir Koru’nun gözdesi. Şehir yaşamının stresini konforuyla yok eden, prestijli bir hayatın yollarını açan Koru Konaklar’da sizin de bir evinizin olması için bazı nedenleri listeledik.

    1) Sıkışıklık insanı ne kadar daraltıyorsa genişlik de insanı o kadar ferahlatır.

    Dar yaşam alanlarında sığamamakla beraber gelen stres, huzursuz bir hayata sizi hapseder. Hem gözünüzle her gün gördüğünüz iç içelik, hem fazla eşya, yaşam alanlarını daraltan ve insanları mutsuz eden unsurlardır. Oysaki tek katlı geniş oturma alanlarında evinize kolayca sığabilir, ferah bir ev yaşantısı sürerek huzurlu bir hayatın kapılarını aralayabilirsiniz.

    2) Tek katlı evlerde eviniz geniş bir alana yayıldığı için kullanım alanları da daha geniş olur.

    Eşyalarınızı kolaylıkla sığdırabileceğiniz, evin içinde dans edebilecek alanlar bile bulabileceğiniz kadar geniş olan Koru Konaklar’da, dilerseniz bir sürü yeni alan yaratabilirsiniz. Örneğin, eşyalarınızı yerleştirdikten sonra geriye kalacak alanları resim köşesi, oyun köşesi, yemek alanı gibi çeşitli türlerde değerlendirebilirsiniz.

    3) Basık tavanların insanı kasvete sürükleyen baskısını hissetmezsiniz.

    Koru Konaklar’ın en önemli özelliklerinden biri olan yüksek tavan, eski zamanlardan kalan konak yaşamını feyzalarak tasarlandı. Geniş tavanları sayesinde alçak tavanın verdiği kasvet artık tarih oluyor. Ferahlığı her metrekaresinde hissedeceğiniz Koru Konaklar ile sağlıklı yaşam Koru’da sizi bekliyor.

    4) Odalar, apartmanların aksine birbirleriyle yan yana değillerdir.

    Apartman yaşamında endişe duyarak gerçekleştiremediğiniz şeyler, Koru Konaklar ile artık mümkün. Eviniz, size özel olarak tasarlandığı için komşuları rahatsız etmek gibi endişeler Koru Konaklar ile son buluyor.

    5) Merdiven, hava boşluğu gibi yer kaplayarak evinizi daraltan etkenler yok.

    Geniş merdivenlerin, oldukça büyük hava boşluklarının bulunduğu apartmanlarda evin metrekaresi git gide azalmaktadır. Koru Konaklar’da, tek katlı geniş evinizde bu gibi etkenler olmadığı için metrekare açısından daha büyüktür. Evinize yerleştikten sonra artan alanları dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.