ÇOCUKLARINIZA YARI YIL HEDİYESİ ESTON ŞEHİR KORU’DAN

    editör / 24 Ocak 2018 / Genel

    Doğa ile iç içe sakin bir yaşamı düşleyenlerin adresi Eston Şehir Koru ailesi olarak, sizi ve çocuklarınızı Sömestr Etkinliği’mize davet ediyoruz.

    Yoğun geçen bir yarı yılın ardından çocuklar bir hediyeyi haketmiyor mu dersiniz? Üzerlerindeki yorgunluğu atabilmeleri, yeni bir döneme adım atarlarken güç toplayabilmeleri için düzenlediğimiz Sömestr Etkinliği’miz, birbirinden eğlenceli ve öğretici aktiviteleriyle Eston Şehir Koru Tanıtım Ofisi’nde düzenlenecek.

    Çocuk etkinlikleri alanında uzman Gymboree’nin katılımlarıyla gerçekleşecek olan; çocuklarınızın gelişimine katkı sağlayacak çeşitli resim, müzik ve öğretici aktivitelerin bulunduğu etkinliğimizin programı bir hayli zengin.

    ‘’Circle Time (daire oluşturma) ’’ ile başlayan etkinliğimiz; açılış şarkıları, program akışı bilgilendirmesi, hoşgeldiniz şarkısı ve ‘’Gymbo Shake İt’’ dansı ile devam ediyor. Müzik etkinlikleri alanında ritim show, baget solo, mini, davullar, tuller eşliğinde dans ve ritim çalışmaları ile eğlencenin dozu biraz daha artıyor! Sanat ve oyun aktiviteleriyle devam eden etkinliğimizde, serbest çizim (free drawing) ve renkli bot yapımı (colorfull boats) ile çocuklarınızın küçük kas gelişimlerine katkıda bulunacak sanatsal aktivitelerin yanısıra, Play & Learn alanında ise paraşüt ve Gymbo dans gibi büyük kas gruplarını geliştirebilecek aktiviteler de bulunuyor. Etkinliğimizin bitişi yaklaşırken paraşüt aktivitesiyle eğlencenin doruklarına çıktıktan sonra hep beraber Gymbo dansı ile etkinliğimiz sona eriyor.

    4 Şubat Pazar günü Eston Şehir Koru Tanıtım Ofisi’nde gerçekleşecek olan etkinliğimize katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Çocuklarınızın gelişimine katkı sağlayacak olan, eğlence ve sanatın ustaca harmanlandığı etkinliğimizi kaçırmayın!