AYRICALIKLI ULAŞIMIN YENİ ADRESİ

    editör / 19 Ocak 2018 / Genel

    Oturacağınız evi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken unsurlardan biri olan ulaşım, günlük hayattaki aktiviteleri büyük oranda etkilediği gibi zaman açısından da büyük önem taşımaktadır. Trafikte kalarak kaybettiğiniz zamanın telafisi kolay ulaşım ayrıcalığıyla Eston Şehir Koru’da.

    Eston Şehir Koru’yu tercih ettiğinizde doğayla iç içe, sosyal, sağlıklı ve huzurlu bir yaşama adım atmanızın yanısıra; ulaşım kolaylığı sayesinde şehrin içinde ve karmaşadan uzak olabilir, her yere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Örneğin;

    • Tem Otoyolu’na 5 km mesafede bulunan Eston Şehir Koru’dan yola çıktığınızda anında Tem’e bağlanabilir, dilediğiniz yere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
    • Eston Şehir Koru, TEM Ispartakule Gişesi’ne 4 km mesafede bulunmaktadır.
    • D-100 Otoyolu’na 12 km mesafede bulunan Eston Şehir Koru’daki evinizden çıktığınızda istediğiniz yere kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.
    • 3.Havalimanı’nın 25 km yakınında bulunan Eston Şehir Koru’da yaşadığınızda, seyahat telaşına kapılmanıza gerek yok! D-100 Otoyolu’na kısa bir sürede bağlanıp 20 dakika içerisinde 3.Havalimanı’na varabilir, seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    • Atatürk Havalimanı’na 23 km yakınlığıyla Eston Şehir Koru’dan yola çıktığınızda 20 dakika içerisinde Atatürk Havalimanı’na varabilirsiniz.
    • Eston Şehir Koru’nun Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 3km mesafede bulunması sayesinde evinizden Anadolu Yakası’na en hızlı geçişi sağlayabilirsiniz.

    Ayrıca inşaatına başlanmış olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt metrosu, Bahçeşehir’den Mecidiyeköy’e 30 dakikada ulaşım sağlayacak.

    Eston Şehir Koru, Bahçeşehir’deki ayrıcalıklı konumuyla her alanda kolaylık sağlamak için tasarlandı. Doğayla iç içe bir yaşamın öncüsü olmasının yanında sosyal ve sportif aktiviteler alanında da ayrıcalıkları bulunan Eston Şehir Koru’da yaşamak, şehirde ama karmaşadan uzak bir hayata adım atmak demektir.